Científic del medi natural

Aquest aprenentatge es fa en tres espais del centre en els que es desenvolupen estratègies per tal de conèixer i entendre el món que ens envolta: aula ordinària, hort i aula de ciències.

L’hort

Tot l’alumnat de l’escola treballa l’hort  amb el mètode de parades en crestall que ens permet entendre com es desenvolupen les plantes com a éssers vius i la seva relació amb els animals que hi habiten.

Aula de ciències

A l’aula de ciències és l’espai on es consoliden els aprenentatges relacionats amb els materials, l’energia, els éssers vius…  On l’alumne pot inferir principis bàsics a partir d’experiències concretes.

L’observació i experimentació són estratègies claus per l’aprenentatge.

Mediambient

L’escola participa des de fa 10 anys en l’Agenda 21 Escolar amb el projecte Jardiners i Pagesos. Amb el pas dels anys l’hem anat ampliant a la reducció del consum de paper i els embolcalls sostenibles.

Dimecres Fruiters

Som conscients de la importància que té la fruita en l’alimentació  dels  nostres alumnes  i a l’escola promovem el seu consum a l’hora d’esmorzar. Periòdicament rebem fruita del Departament d’Agricultura i cada setmana organitzem els dimecres fruiters.

Relació amb l’entorn

Camí Escolar